WK bookmakers

Het WK voetbal komt er weer aan en dat betekent lekker wedden op het WK! Alleen waar moet je starten? Als je een beginner bent op het gebied van online sportweddenschappen, is deze pagina over WK bookmakers een uitstekende bron om je kennis te laten maken met de basis.

Wat is wedden bij een WK bookmaker?

Ben jij van plan geld te gaan verdienen met je WK voetbalkennis? Dan heb je een goede WK bookmaker nodig. In het Nederlands wordt een bookmaker ook wel een wedkantoor genoemd. Het is in feite ook een kantoor waar je naartoe gaat om onder andere WK weddenschappen af te sluiten waarmee je leuke bedragen kunt winnen. Je zult tijdens het zoeken naar de juiste WK bookmaker merken dat er een zeer groot aanbod is. Dus bij welke online bookmaker kun je je nu het beste registreren? Dit verschilt van persoon tot persoon. Welke WK bookmaker jij goed vindt, is namelijk erg individueel. Er zit dan ook maar één op: online bookmakers met elkaar vergelijken.

Veel verschillende WK bookmakers

Door al die wedkantoren zie je wellicht het bos niet meer. De markt van de online bookmakers bestaat uit grote en kleine bedrijven. Zowel bekend als onbekend. Toch is groter niet altijd beter als het aankomt op welk wedkantoor het beste bij jou past. Er zijn best wat verschillen te vinden tussen de WK bookmakers die weddenschappen aanbieden. Elk platform heeft een eigen identiteit waarmee ze zich van de concurrentie onderscheiden. Dit kan op verschillende manieren zoals mooie bonusaanbiedingen, hoge quoteringen of een goed bereikbare klantenservice. Dit zijn de manieren die een WK bookmaker wel of niet geschikt maken voor jouw wensen.

De taken van een bookmaker

Wat een bookmaker precies doet? Vanuit de grondbeginselen van een wedkantoor leveren online bookmakers praktisch allemaal dezelfde soort service. Ze hebben dan ook een belangrijke taak.

Ze zorgen er namelijk voor dat jij vanuit je luie stoel lekker op het WK wedden kunt. In het kort gaat het zo:

 • Online bookmaker zet weddenschappen online
 • Jij zet geld in op een of meerdere weddenschappen
 • De bookmaker betaalt uit naar gelang je hebt gewonnen

Daar blijft het echter niet bij! Rondom weddenschappen plaatsen moet er veel geregeld worden en ook dat zijn taken van de bookmaker. Denk bijvoorbeeld aan het voorzien in een eenvoudige methode om geld te storten op je bookmakers account en zorgen dat jouw centen online veilig bewaard blijven. Ook is het aan hen om de afgelopen weddenschappen zo snel mogelijk te verwerken en automatisch jouw winsten op je spelersaccount bij te schrijven. Het enige waar jij over na hoeft te denken is hoe de wedstrijd zal verlopen. Hoewel dat natuurlijk ook goed denkwerk vergt!

Hoe vergelijk je online bookmakers?

Wanneer je aan je zoektocht naar de beste WK bookmaker begint, hoef je geen ellenlange reis te verwachten. Middels een paar testjes kun je al snel het kaf van het koren scheiden. Het begint in ieder geval allemaal bij een bezoek aan de online goksites die je wilt vergelijken. Je hebt een mogelijke WK bookmaker uitgezocht en dan?

Het is van belang dat je een goede eerste indruk hebt van de online bookmaker. Is de navigatie fijn? Wat voor sfeer ademt het platform uit? Is er een drukte van jewelste op de pagina of juiste enkel cijfertjes die onder andere de odds aangeven? Is de website gebruiksvriendelijk met een fijne mobiele applicatie?

Zoals gezegd, iedereen heeft andere wensen voor een ideale WK bookmaker.

Vooropgesteld zijn er een paar aandachtspuntjes die je op kunt zoeken binnen de Algemene Voorwaarden van de website:

 • Minimale storting vereisten
 • Stortingsmethoden die geaccepteerd worden
 • Opties voor opnames van je geld
 • Worden er kosten in rekening gebracht voor stortingen op een wed account?
 • Worden er kosten in rekening gebracht voor opnames van een wed account?
 • Minimaal inzet-bedrag
 • Maximale winst die je kunt opnemen
 • Rondspeelvoorwaarden van bonussen

Je kunt de persoonlijke voor- en nadelen van de online bookmakers afwegen door onderstaande onderdelen mee te nemen in je vergelijking.

 • Controleer de licentie van de WK bookmakers
 • Bekijk de bonusacties van de WK bookmakers
 • Check de wed opties de WK bookmakers
 • Onderzoek de quoteringen en limieten van de WK bookmakers
 • Let op de kwaliteit en openingstijden van de klantenservice

Bedenk voor jezelf welke punten jij belangrijk vindt voor jouw perfecte WK bookmaker. Zo filter je de beste eruit. Wellicht kom je een wedkantoor tegen dat de mogelijkheid geeft om gratis een weddenschap af te sluiten. Op die manier kun je de online goksite uitproberen zonder dat je geld hoeft over te maken. Nog makkelijker is kijken bij onze reviews over de verschillende WK bookmakers.

Controleer de licentie van de WK bookmakers

Smaken verschillen nu eenmaal, dus het is niet echt te zeggen dat een bepaald wedkantoor het beste is. Dat hangt er helemaal vanaf wat voor soort speler je bent. Het is belangrijk om jezelf niet te verliezen in alle mooie bonusaanbiedingen, odds en het aanbod. Wat echt essentieel is, is of de WK bookmaker beschikt over de juiste licentie. Wanneer een platform een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit heeft, ben je ervan verzekerd dat jouw geld en persoonlijke gegevens veilig zijn. Niemand kan hier ongevraagd aankomen. Daarbij is de Kansspelautoriteit een overkoepelend orgaan dat een controlerende rol uitoefent. Online bookmakers moeten voldoen aan strenge eisen en dit orgaan ziet daarop toe. Altijd even controleren dus of de gokwebsite van je keuze een licentie heeft.

Bekijk de bonusacties van de WK bookmakers

Je hoeft je er niet door te laten verleiden, maar een goede bonus actie kan zeker wel het verschil maken! Online bookmakers gebruiken deze acties om nieuwe spelers uit te nodigen en ook om loyale spelers aan zich te binden. Heb je een kleine zwak voor free bets, extra krediet of cashback bonussen? Dan kun je zeker een kijkje nemen bij de promo’s die de WK bookmakers in de aanbieding hebben. Let er wel op dat er altijd spelvoorwaarden aan deze bonussen gekoppeld zijn. Niet elke bonus is zo geweldig als dat hij op het eerste gezicht lijkt. Daarbij zijn goede bookmaker bonussen ook zeker geen garantie voor de kwaliteit van het platform. Neem het in ieder geval wel in overweging.

Check de wed opties de WK bookmakers

Jij bent op zoek naar wedden op WK, dus dat moet eigenlijk meteen goed zichtbaar zijn bij jouw ideale WK bookmaker. Check dan ook wat de wed opties zijn die de goksite aanbiedt. Ben je vooral van live weddenschappen afsluiten? Dan is het van belang dat hier een gestroomlijnde omgeving voor is op het platform. Wil je voornamelijk op prop weddenschappen inzetten? Welke opties zijn er dan bij deze WK bookmaker te vinden? Bedenk dus goed op wat voor soort WK wedjes je wilt gaan leggen. Op die manier kun je gerichter zoeken naar de WK bookmaker die aan je wensen voldoet.

Onderzoek de quoteringen en limieten van de WK bookmakers

Bij het online afsluiten van sportweddenschappen krijg je altijd te maken met quoteren en limieten. Online bookmakers hebben in de meeste gevallen zelf in de hand hoe hoog of laag ze beide zetten. Dit zorgt ervoor dat er best wat verschil op de bookmakers markt ontstaat. De ene WK bookmaker zet zijn winstmarge juist lager, waardoor spelers van extra hoge quoteringen kunnen profiteren. Andere gok websites houden hun quoteringen juist onder het gemiddelde.

Het komt er op neer dat jij kiest wat bij jou past.  Ben je een recreatieve gokker en gaat het jou meer om de sfeer en gebruiksgemak? Of wil je voor het grote geld gaan en dikke winst pakken met wedden op WK? In geval van de laatste optie kun je het beste een WK bookmaker zoeken die de quoteringen hoog houdt.

Let op de kwaliteit en openingstijden van de klantenservice

Je kunt onverhoopt tegen problemen aanlopen bij wedden op WK. Het kan zijn dat WK gokken hierdoor tijdelijk niet mogelijk is of dat er bijvoorbeeld iets mis gaat met een overboeking. Hoe het ook zij, je wilt dan graag zo spoedig mogelijk geholpen worden.

Uiteraard heeft elke WK bookmaker een klantenservice die, als het goed is, wordt bemand door vriendelijke en deskundige medewerkers welke jou in no-time weer op de rails helpen. Daar heb je echter weinig aan wanneer die hartelijke klantenservice dicht is.

Er zijn uitzonderlijke gevallen waarbij online bookmakers 24/7 bereikbaar zijn, maar dus lang niet allemaal. Ben je nu net iemand die houdt van ‘s nachts een gokje wagen? Dan is het erg storend wanneer je WK bookmaker niet meer te bereiken is na 21u wanneer jij met een prangende vraag of probleem zit.

Is dit voor jou belangrijk, let dan dus op de openingstijden en vooral ook de wijze waarop je de WK bookmaker kunt bereiken. Via live chat, telefonisch en mail? Top! Enkel een formulier via de website? Dan loopt deze online goksite erg achter…

Welke WK bookmaker wordt het?

Nu we goed uiteen hebben gezet wat een WK bookmaker inhoudt en waar je op kunt letten bij het kiezen van de juiste, is het zaak ook daadwerkelijk jouw ideale online wedkantoor te vinden. Wij helpen je graag in de wirwar van aanbiedingen op de juiste weg. Bekijk de lijst met legitieme WK bookmakers die we voor jou hebben samengesteld. Je zult zien dat deze allemaal voldoen aan bovenstaande criteria. Veel plezier met wedden op WK gewenst!